SEYTOUR INTERNATIONAL CORPORATION

`
Numele Agenţiei:
SEYTOUR INTERNATIONAL CORPORATION
Persoana de contact:
Mihaela Dumitru
Adresa:
Calea Lui Traian nr 135
Telefon:
0350401331
Fax:
0250.73.93.24
Website:
www.seytour.ro
E-mail:
turism@seytour.ro

Descriere:


Seytour International Corporation
Compania SEYTOUR a fost înfiintata în anul 1990 la Râmnicu Vâlcea, un oras de 130.000 de locuitori, în mijlocul României.

Dorinta, ambitia si pasiunea pentru turism si tot ceea ce este frumos au transformat o afacere de familie intr-un business international de success care de-a lungul anilor a primit numeroase certificari si premii internationale.

Viziune
Sa fim… cel mai bun consultant in servicii globale de educatie, turism, turism medical si management hotelier.

Valorile companiei
Oamenii nostri dau tot ce e mai bun. Nu numai ca accepta provocari mari, dar sunt dedicati in a-i inspira pe ceilalti. Rezultatul este un efect de retea care reuseste sa inspire persoane si companii din intreaga lume.


Cand lucram eficient…
2009 - Seytour lanseaza prima companie de turism medical din Romaniay
2009 - Seytour aduce in exclusivitate Swisstouches Hotels & Resorts in Romania, primul brand elvetian de management hotelier
2010 - Seytour lanseaza SEG – Seytour Educational Group, si un nou brand studiistrainatate.ro
2011 - Seytour devine Seytour International Corporation prin deschiderea de birouri in SUA si UK. Birouri partenere in Elvetia, China si Asia de S-E.
2011 - Seytour lanseaza prima franciza in turism medical urmand a deschide noi birouri in franciza in vestul Romaniei.

SEYTOUR a primit trofeul de aur ‘’International Quality Crown Award London 2003’’ pentru calitate si excelenta in turism. De asemenea, compania a primit Certificatul de Calitate ‘’TQM –QC 100 Total Quality Management" dat de BUSINESS INITIATIVE DIRECTION cu sediul in Madrid. Seytour a obtinut din nou diploma:
"Locul 1 in Top Afaceri Romania 2011 in Turism"

In cadrul Companiei Seytour s-a aplicat un program de CSR – Corporate Social Responsibilty, prin care compania se implica in acte de caritate, programe umanitare in cadrul diviziei Seytour Medical Tourism, sprijinirea a diferite fundatii (ajutorarea copiilor sarmani si bolnavi de SIDA) si implementarea de programe educationale si oferirea de burse de studiu si training in cadrul diviziei Seytour Educational Group.

Seytour incearca sa sprijine cat mai mult comunitatile in care isi desfasoara activitatile prin programe gandite sa ajute cu adevarat direct pe cei care au nevoie de sansa la viata sau copiii care merita burse de studiu la institutii de renume.

Seytour International Corporation

Poze din Comunitate