Sarbatori de iarna in Austria-ski

Innsbruck este orasul sporturilor de iarna . Este considerat astfel deoarece aici au avut loc olimpiadele sporturilor de iarna din anii 1964 si 1976 .
Innsbruck-ul imbina poate mai bine ca orice oras din lume traditia cu mondenul ,cultura austriaca cu tot ceea ce inseamna modern ,este orasul in care poti sa calatoresti in trecut sa vezi grandoare balurilor vieneze recunoscute in toata Europa datorita fastului lor . Tot in Innsbruck vei cunoaste ospitalitatea poporului austriac dar si superbele cladiri vechi care mai pastreaza inca aerul vreumurilor in care Austria reprezenta o putere in Europa .Austria a fost recunoscuta ca fiind tara mereu in pas cu moda sau chiar tara de unde se lanseaza moda asa ca in Innsbruck , daca te-ai saturat sa visezi la vremurile de mult apuse, poti intra in magazine "chic " de unde poti cumpara ultimele aparitii pe piata .
Innsbruck-ul este orasul oamenilor care cauta linistea , dar si al celor dornici sa petreaca , orasul celor care practica sporturi de iarna care cresc nivelul adrenalinei dar si orasul celor visatori , este orasul in care visele tale se implinesc .

Cazare hotel 3 stele
Pret incepand de la 420Eur/persoana pentru 6 nopti de cazare
Pretul include si mic dejun

Contact:

Narcistrans Company
Str. Regina Maria, bl. C2, sc. B, ap.1 , Ramnicu Valcea
Tel: +4 0350/42.58.10; Fax: +4 0350/42.58.10
Email: contact@narcistrans.ro
http://www.narcistrans.ro/

Poze din Comunitate